• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų varškės
  • 300 gramų kefyro
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų miltai
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 15 vienetų dešrelių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų varškės
  • 300 gramų kefyro
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų miltai
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 15 vienetų dešrelių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 15

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą.
    Jei reikia, dedame dar miltų.
    Tešla turėtų nebekibti prie rankų, taip pat būti ne kieta kočiojimui.
  2. Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2 mm storio ir supjaustome 2 - 3 cm juostomis.
    Dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.
  3. Verdame įkaitintame aliejuje, kol įgauna šviesiai rudą atspalvį.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų