Į puodą sudėkite pjaustytas daržoves. Morką geriau sutarkuoti. Pomidorus sutarkuoti (rankoje liks tik oda betarkuojant, labai patogu).
Tuomet užpilkite daržoves vandeniu kad apsemtų. Virkite apie 1 val, kad būtų mėsa ir daržovės minkšti. Aišku, ilgai troškinant dingsta vitaminai, bet šiuo atveju nieko nepadarysi, nebent pomidorus ir cukiniją dėti į virimo galą.
Pasūdykite, papipirinkite pagal skonį.
Virti reiktų tiek, kad vanduo pagaruotų ir troškinys pasidarytų tirštas.
Aš nenaudoju sultinio kubelių, nes juose yra e621 ir visokių konservantų.
Autorius: Tomas M.
INGREDIENTAI:
6 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
3 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
300 gramų kiaulienos kumpio
1 vienetas raugintų agurkų
šiek tiek druskos
1 vienetas cukinijos (maža)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą sudėkite pjaustytas daržoves. Morką geriau sutarkuoti. Pomidorus sutarkuoti (rankoje liks tik oda betarkuojant, labai patogu).
Tuomet užpilkite daržoves vandeniu kad apsemtų. Virkite apie 1 val, kad būtų mėsa ir daržovės minkšti. Aišku, ilgai troškinant dingsta vitaminai, bet šiuo atveju nieko nepadarysi, nebent pomidorus ir cukiniją dėti į virimo galą.
Pasūdykite, papipirinkite pagal skonį.
Virti reiktų tiek, kad vanduo pagaruotų ir troškinys pasidarytų tirštas.
Aš nenaudoju sultinio kubelių, nes juose yra e621 ir visokių konservantų.