PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite bulves bei morkas, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite smulkiomis juostelėmis.
Agurkus ir kiaušinius supjaustykite kubeliais.
Želatiną sumaišykite su šiltu vandeniu ir palikite 40 min.
Kai želatina išbrinksta sumaišykite ją su majonezu.
Į vieną trečdalį majonezo ir želatinos masės įmaišykite bulves, į kitą trečdalį morkas, o likusį tarkuotą sūrį (šiek tiek sūrio pasilikite apibarstyti viršui).
Dėkite į formą paeiliui majonezo masę su bulvėmis, morkas, pabarstykite žalumunais, majonezo masę su kiaušiniais, agurkus, žalumynus ir galiausiai majonezo masę su sūriu.
Viršų apibarstykite tarkuotu sūriu.
Paruoštą „tortą“ dėkite į šaldytuvą keletai valandų ir patiekite.
Skanaus.