• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 litras vandens
  • 4 bulvių
  • 1 morkų
  • 2 pomidorų pastos
  • 3 lapai laurų lapų (lapai)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 1 valgomasis šaukštas pipirai (druska)
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (provanso žolelės)
  • 100 gramų pievagrybių
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 litras vandens
  • 4 bulvių
  • 1 morkų
  • 2 pomidorų pastos
  • 3 lapai laurų lapų (lapai)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 1 valgomasis šaukštas pipirai (druska)
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (provanso žolelės)
  • 100 gramų pievagrybių
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirinkite puode vandenį ir sudėkite į jį nuskustas ir supjaustytas morkas, pipirus, druską, lauro lapus bei petražoles ir pavirinkite ant aukštos ugnies 8-10 minučių. Tada sudėkite pjaustytas bulves, pomidorus ir šampinjonus, suberkite Provanso prieskonius. Sumažinkite ugnį ir virinkite apie 20 minučių.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų