Apkepkite keptuvėje su aliejumi kukurūzus, kad suminkštėtų. Sūrį ir avokadą supjaustykite kubeliais, pomidorus skiltelėmis, svogūną pusžiedžiais ir sumaišykite viename dubenyje su kukurūzais. Alyvuogių aliejų sumaišykite su laimo sultimis, baziliku, druska bei pipirais ir viską sutrinkite iki vientisos masės. Gautu padažu užpilkite daržoves, sumaišykite ir ant viršaus užbarstykite susmulkintus svogūnų laiškus. Skanaus.
Autorius: Aušrinė
INGREDIENTAI:
1 vienetas avokadų
3 saujos bazilikų (lapeliai)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
200 gramų kukurūzų (šaldyti)
3 vienetai pomidorų pastos (geltoni)
5 vienetai pomidorų pastos (raudoni)
1 vienetas svogūnų (raudonieji)
125 mililitrai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
200 gramų mocarelos sūrio
1 sauja svogūnų laiškų
2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apkepkite keptuvėje su aliejumi kukurūzus, kad suminkštėtų. Sūrį ir avokadą supjaustykite kubeliais, pomidorus skiltelėmis, svogūną pusžiedžiais ir sumaišykite viename dubenyje su kukurūzais. Alyvuogių aliejų sumaišykite su laimo sultimis, baziliku, druska bei pipirais ir viską sutrinkite iki vientisos masės. Gautu padažu užpilkite daržoves, sumaišykite ir ant viršaus užbarstykite susmulkintus svogūnų laiškus. Skanaus.