INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 1 vienetas paprikų (saldžioji, marinuota)
- 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
- 50 gramų salotų
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 200 gramų dešros (karštai rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (mišinys)
- 100 gramų sūris (čederio arba kitas kietas)
- 50 gramų sūris (daniškas mėlynasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dešrą ir marinuotą papriką supjaustyti šiaudeliais, čederio sūrį kubeliais, salotų lapus suplėšyti. Išdėlioti į bendrą lėkštę atskirais kauburėliais ar juostelėmis.
Padažui plaktuvu sumaišyti supjaustytą mėlynąjį sūrį, alyvuogių aliejų, citrinų sultis, petražoles, prieskonius, cukrų ir druską iki vientisos tyrės.
Išdėliotus produktus užlieti paruoštu padažu, papuošti žalumynais.
REKLAMA