• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 10 gramų juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 kilogramo morkų
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 150 gramų acto
  • 400 gramų majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 350 gramų aliejaus (saulėgrąžų)
  • 4 kilogramai cukinijos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 10 gramų juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 kilogramo morkų
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 150 gramų acto
  • 400 gramų majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 350 gramų aliejaus (saulėgrąžų)
  • 4 kilogramai cukinijos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumalame išvalytas ir nuluptas cukinijas, morkas ir svogūnus.
    Į šią košelę supilame iš karto actą, aliejų, cukrų, druską ir pipirus. Išmaišome ir verdame ant nedidelės ugnies apie 1 valandą. Po to įmaišome majonezą ir verdame dar apie 40 minučių. Sudedame į stiklainius ir užsukame. Šiltai apdengiame, laikome apie parą ir po to sudedame į rūsį. Kas nemėgsta majonezo, gali dėti pomidorų pastos. Jei dėsit pomidorų pastos, jos reikės apie 0,5 litro.

    Gaunasi 6,5 l padažo.

Autorius: Andrėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų