• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 6 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (malti)
  • 150 mililitrų acto (9%)
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 2 stiklinės aliejaus
  • 5 kilogramai cukinijos
  • 500 mililitrų pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukinijas nulupti ir smulkiai sutarkuoti. Į cukinijų masę įmaišyti aliejų, druską, cukrų, pipirus, pomidorų pastą. Užkelti puodą su visa mase ant nedidelės ugnies ir virti 50-60 minučių vis pamaišant, kad nesviltų.
    Po 10 minučių virimo sudėti sutrintus česnakus ir supilti actą.
    Sudėti viską į iškaitintus stiklainius.
    Uždengti šiltai ir palaikyti parą. Po to nuleisti į šaltą rūsį.

    Gavosi 4,5 l Adžikos.

Autorius: Andrėja

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 6 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (malti)
  • 150 mililitrų acto (9%)
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 2 stiklinės aliejaus
  • 5 kilogramai cukinijos
  • 500 mililitrų pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukinijas nulupti ir smulkiai sutarkuoti. Į cukinijų masę įmaišyti aliejų, druską, cukrų, pipirus, pomidorų pastą. Užkelti puodą su visa mase ant nedidelės ugnies ir virti 50-60 minučių vis pamaišant, kad nesviltų.
    Po 10 minučių virimo sudėti sutrintus česnakus ir supilti actą.
    Sudėti viską į iškaitintus stiklainius.
    Uždengti šiltai ir palaikyti parą. Po to nuleisti į šaltą rūsį.

    Gavosi 4,5 l Adžikos.

Autorius: Andrėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų