• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai apelsinų
  • 0.5 kilogramo cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos rūgšties
  • 1 vienetas cukinijos (apie 2kg)
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukinija nulupti, išimti sėklas, susipjaustyti gabaliukais ir permalti per mėsmalę. Apelsinus keliom minutėm įmesti į verdantį vandenį, išimti sėklas ir taip pat permalti mėsmale. Viską sudėti į puodą su cukrumi, citrinos rūgštimi, virti apie valandą nuolat pamaišant. Sudėti į nedidelius stiklainiukus ir laikyti šaldytuve.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai apelsinų
  • 0.5 kilogramo cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos rūgšties
  • 1 vienetas cukinijos (apie 2kg)
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukinija nulupti, išimti sėklas, susipjaustyti gabaliukais ir permalti per mėsmalę. Apelsinus keliom minutėm įmesti į verdantį vandenį, išimti sėklas ir taip pat permalti mėsmale. Viską sudėti į puodą su cukrumi, citrinos rūgštimi, virti apie valandą nuolat pamaišant. Sudėti į nedidelius stiklainiukus ir laikyti šaldytuve.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų