Cukinija nulupti, išimti sėklas, susipjaustyti gabaliukais ir permalti per mėsmalę. Apelsinus keliom minutėm įmesti į verdantį vandenį, išimti sėklas ir taip pat permalti mėsmale. Viską sudėti į puodą su cukrumi, citrinos rūgštimi, virti apie valandą nuolat pamaišant. Sudėti į nedidelius stiklainiukus ir laikyti šaldytuve.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
3 vienetai apelsinų
0.5 kilogramo cukraus
1 valgomasis šaukštas citrinos rūgšties
1 vienetas cukinijos (apie 2kg)
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukinija nulupti, išimti sėklas, susipjaustyti gabaliukais ir permalti per mėsmalę. Apelsinus keliom minutėm įmesti į verdantį vandenį, išimti sėklas ir taip pat permalti mėsmale. Viską sudėti į puodą su cukrumi, citrinos rūgštimi, virti apie valandą nuolat pamaišant. Sudėti į nedidelius stiklainiukus ir laikyti šaldytuve.