Pagrindas Susmulkinkite sausainius. Gautus trupinukus sumaišykite su cukrum ir margarinu. Paruoštą tešlą dėkite į kepimo skardą ir rankomis formuokite pagrindą su aukštais kraštais. Jį kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 10 min., kol gražiai paruduos. Tada išimkite ir atvėsinkite. Įdaras Elektriniu maišytuvu gerai išplakite kondensuotą pieną su kiaušinių tryniais. Kol mišinys plakamas, išspauskite citrinų sultis, patarkuokite žievelę ir viską sudėkite į mišinį ir toliau plakite, kol masė sutirštės. Ruošinį pilkite ant iškepto ir atvėsinto pagrindo ir kepkite orkaitėje apie 10-12 min. Tada atvėsinkite. Papuošimas Šio pyrago viršus yra morenginis ir saldus, todėl labai tinka kaip atsvara rūgščiam įdarui. Baltymus plakite 5-7 min., kol pasidarys balti ir purūs. Po truputį supilkite cukrų ir plakite, kol cukrus visiškai ištirps. Gautą masę užtepkite ant atvėsusio kepinio viršaus ir vėl kepkite orkaitėje 7-10min., baltymo viršūnės pardės ruduoti. iškepusį pyragą atvėsinkite lambario tem., o po to šaldytuve.
Pagrindas Susmulkinkite sausainius. Gautus trupinukus sumaišykite su cukrum ir margarinu. Paruoštą tešlą dėkite į kepimo skardą ir rankomis formuokite pagrindą su aukštais kraštais. Jį kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 10 min., kol gražiai paruduos. Tada išimkite ir atvėsinkite. Įdaras Elektriniu maišytuvu gerai išplakite kondensuotą pieną su kiaušinių tryniais. Kol mišinys plakamas, išspauskite citrinų sultis, patarkuokite žievelę ir viską sudėkite į mišinį ir toliau plakite, kol masė sutirštės. Ruošinį pilkite ant iškepto ir atvėsinto pagrindo ir kepkite orkaitėje apie 10-12 min. Tada atvėsinkite. Papuošimas Šio pyrago viršus yra morenginis ir saldus, todėl labai tinka kaip atsvara rūgščiam įdarui. Baltymus plakite 5-7 min., kol pasidarys balti ir purūs. Po truputį supilkite cukrų ir plakite, kol cukrus visiškai ištirps. Gautą masę užtepkite ant atvėsusio kepinio viršaus ir vėl kepkite orkaitėje 7-10min., baltymo viršūnės pardės ruduoti. iškepusį pyragą atvėsinkite lambario tem., o po to šaldytuve.