• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 200 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 350 gramų varškės (liesa)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 mililitrų grietinėlės (neriebi)
  • 1 pakelis pudingo (vanilinis)
  • šiek tiek gervuogių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 200 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 350 gramų varškės (liesa)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 mililitrų grietinėlės (neriebi)
  • 1 pakelis pudingo (vanilinis)
  • šiek tiek gervuogių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Uogas užpilti šiek tiek cukraus.
  2. Citriną nuplauti trinant šepetėliu. Nutarkuoti žieveles. Iš minkštimo išspausti sultis.
  3. Kiaušinių trynius ir baltymus atskirti. Baltymus plakti, kol susidarys standžios putos. Trynius išsukti su cukrumi, sudėti varškę, supilti citrinos sultis, suberti žieveles ir išmaišyti. Po truputį supilti grietinėlę ir gerai išsukti.
  4. Suberti miltus, pudingo ir kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir išmaišyti. Atsargiai įmaišyti standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
  5. Masę sudėti į riebalais pateptą ir maltais džiūvėsiais pabarstytą kepimo formą. Kepti 180°C temp. orkaitėje apie 45 minutes. Patiekti su uogomis ir susidariusiu jų sirupu.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų