• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus pudros
  • 250 gramų cukraus
  • 100 gramų krakmolo
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (formai pabarstyti)
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai romo
  • 2 valgomieji šaukštai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje iki purumo ištrinkite sviestą. Be paliovos maišydami suberkite cukrų, įmuškite kiaušinius. Pridėkite druskos ir romo. Miltus, krakmolą ir kepimo miltelius sumaišykite ir išmaišykite į tešlą. Kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais, sudėkite į ją tešlą ir išlyginkite paviršių. Kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 minučių. Ištrauktą pyragą kelias minutes atvėsinkite. Paskui išimkite iš formos ir pastatykite ant grotelių. Viršutinę pyrago dalį tankiai subadykite pagaliuku ar virbalu.
    Citrinų sultis sumaišykite su 100 g cukraus pudros ir užpilkite ant pyrago. Apibarstykite likusia cukraus pudra. Skanaus!

Autorius: Kepėja

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus pudros
  • 250 gramų cukraus
  • 100 gramų krakmolo
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (formai pabarstyti)
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai romo
  • 2 valgomieji šaukštai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje iki purumo ištrinkite sviestą. Be paliovos maišydami suberkite cukrų, įmuškite kiaušinius. Pridėkite druskos ir romo. Miltus, krakmolą ir kepimo miltelius sumaišykite ir išmaišykite į tešlą. Kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais, sudėkite į ją tešlą ir išlyginkite paviršių. Kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 minučių. Ištrauktą pyragą kelias minutes atvėsinkite. Paskui išimkite iš formos ir pastatykite ant grotelių. Viršutinę pyrago dalį tankiai subadykite pagaliuku ar virbalu.
    Citrinų sultis sumaišykite su 100 g cukraus pudros ir užpilkite ant pyrago. Apibarstykite likusia cukraus pudra. Skanaus!

Autorius: Kepėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų