REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 20
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį įdėti kambario temperatūros sviestą ir išsukti iki purumo.Suberti 2/3 cukraus ir dar kartą gerai išsukti.
- Atskirti kiaušinio baltymus nuo trynių.Trynius sudėti į sviesto masę ir išsukti,kol cukrus bus ištirpęs. Įmaišyti grietinę, nutarkuotą citrinos žievelę ir iš citrinos išspaustas sultis.
- Sumaišyti kepimo miltelius su miltais. Persijoti ir po šaukštą įplakti. Suberti likusią dalį cukraus, dar kartą išmaišyti.
- Kitame dubenyje iki standumo išplakti baltymus. Šaukštu atsargiai įmaišyti į paruoštą tešlą.
- Dėti popierines formeles į keksiukų skardą. Maždaug šaukštas su kaupu tešlos vienai formelei. Kepti 175c/40 min.Stebėkite kada keksiukai taps gražios švelniai rudos spalvos,tuomet jie bus iškepe (aš dar tikrinu su mediniu iešmeliu).
- Kremui: Sviestą išsukti su cukraus pudra ir trimis šaukštais pieno, įlašinti porą lašų vanilės esencijos. Viską išplakti iki purumo ir uždėti ant keksiukų.
Skanaus :)
REKLAMA