Vištienos kulšeles ištryniau druskos ir pipirų mišiniu. Tuomet apipyliau aliejumi ir apšlaksčiau šviežiai spaustomis citrinų sultimis. Pamaišiau ir laikiau šaldytuve apie 2-3 valandas. Kepiau grilyje, virš žarijų.
Labai skanu su česnakiniu padažu.
Autorius: Aurelija
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų (žaliosios)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos kulšeles ištryniau druskos ir pipirų mišiniu. Tuomet apipyliau aliejumi ir apšlaksčiau šviežiai spaustomis citrinų sultimis. Pamaišiau ir laikiau šaldytuve apie 2-3 valandas. Kepiau grilyje, virš žarijų.