REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietelį. Sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos.
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
Trynius išsukite cukrumi, kol masė pasidarys vientisa ir puri. Palengva įmaišykite grietinę, supilkite pieną, lydytą sviestą ir dar kartą gerai išmaišykite.
Gautą mišinį supilkite į miltus ir užmaišykite skystą tešlą. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir šaukštu kabindama iš apačios į viršų įmaišykite į tešlą.
Paruoštą tešlą palikite pusvalandį pastovėti, kad miltai išbrinktų. - Gerai įkaitintoje čirvinių blynų keptuvėje iškepkite blynus.
Valgyti galima tiek su uogiene, tiek su grietine ar jogurtu.
REKLAMA