• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono (maltas)
  • 250 gramų cukraus pudros
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų pieniško šokolado (tirpintas)
  • 100 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • šiek tiek džemo (apelsinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, minkšto sviesto, grietinės, cukraus pudros, vanilinio cukraus, cinamono bei su kepimo milteliais sumaišytų miltų suminkoma tešla.
    Išminkyta tešla iškočiojama ir formelėmis išspaudžiami norimos formos sausainiai.
    Sausainiai sudedami ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepama apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškepti sausainiukai pertepami apelsininiu džemu ir papuošiami tirpintu pienišku šokoladu.
    Skanaus.

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono (maltas)
  • 250 gramų cukraus pudros
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų pieniško šokolado (tirpintas)
  • 100 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • šiek tiek džemo (apelsinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, minkšto sviesto, grietinės, cukraus pudros, vanilinio cukraus, cinamono bei su kepimo milteliais sumaišytų miltų suminkoma tešla.
    Išminkyta tešla iškočiojama ir formelėmis išspaudžiami norimos formos sausainiai.
    Sausainiai sudedami ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepama apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškepti sausainiukai pertepami apelsininiu džemu ir papuošiami tirpintu pienišku šokoladu.
    Skanaus.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų