Įdarui: Kiaulienos faršas, 500 gramų Svogūnas, 1 vienetas Prieskoniai, pagal skonį
Į faršą dedame supjaustytą svogūną, prieskonių pagal skonį. Sutriname varškę, mušame kiaušinį, dedame išvirtas ir sugrūstas bulves, pilame kefyrą ir dedame miltus, tiek, kad tešla lengvai kočiotųsi. Iškočiojus tešlą -pjaustome ją juostelėmis ir apsukame pailgas mėsos juosteles. Kepsnius virti aliejuje, kol apskrus. Prie jų tinka įvairios daržovės, kečupas.
Autorius: Skaidrė
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių (virtos)
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
1 stiklinė rūgpienio
180 gramų varškės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: Kiaulienos faršas, 500 gramų Svogūnas, 1 vienetas Prieskoniai, pagal skonį
Į faršą dedame supjaustytą svogūną, prieskonių pagal skonį. Sutriname varškę, mušame kiaušinį, dedame išvirtas ir sugrūstas bulves, pilame kefyrą ir dedame miltus, tiek, kad tešla lengvai kočiotųsi. Iškočiojus tešlą -pjaustome ją juostelėmis ir apsukame pailgas mėsos juosteles. Kepsnius virti aliejuje, kol apskrus. Prie jų tinka įvairios daržovės, kečupas.