REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 0.5 česnakų (galvutė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 sauja ryžių
- 1 vienetas svogūnų (didelis)
- 0.5 kilogramo jautienos
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustau kubeliais ir apkepu.
Į verdantį vandenį (1,5 l) sudedu mėsą ir ryžius.
Svogūną, morką, papriką, čili ir nuluptus pomidorus supjaustau kubeliais ir 10 min patroškinu keptuvėje savo sultyse.
Tada sudedu daržoves į puodą, įberiu druskos, juodųjų pipirų ir uždengus verdu 20 min.
Jei mažai aštrumo įberiu maltų čili pipirų.
Baigus virti, užberiu kapotais česnakais ir smulkintomis petražolėmis su krapais ir bazilikais (tinka ir džiovinti).
Uždengus puodą, palaikau 15 min.
Sriuba turi būti tiršta ir labai aštri.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 0.5 česnakų (galvutė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 sauja ryžių
- 1 vienetas svogūnų (didelis)
- 0.5 kilogramo jautienos
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustau kubeliais ir apkepu.
Į verdantį vandenį (1,5 l) sudedu mėsą ir ryžius.
Svogūną, morką, papriką, čili ir nuluptus pomidorus supjaustau kubeliais ir 10 min patroškinu keptuvėje savo sultyse.
Tada sudedu daržoves į puodą, įberiu druskos, juodųjų pipirų ir uždengus verdu 20 min.
Jei mažai aštrumo įberiu maltų čili pipirų.
Baigus virti, užberiu kapotais česnakais ir smulkintomis petražolėmis su krapais ir bazilikais (tinka ir džiovinti).
Uždengus puodą, palaikau 15 min.
Sriuba turi būti tiršta ir labai aštri.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą