• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 česnakų (padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
  • 1 sauja salotų
  • 300 gramų vištos filė
  • 2 vienetai kiaušinių (virti tryniai, padažui)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
  • 100 mililitrų alyvuogių aliejaus (padažui)
  • 200 gramų batono
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (padažui)
  • 50 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių padažo (padažui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 česnakų (padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
  • 1 sauja salotų
  • 300 gramų vištos filė
  • 2 vienetai kiaušinių (virti tryniai, padažui)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
  • 100 mililitrų alyvuogių aliejaus (padažui)
  • 200 gramų batono
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (padažui)
  • 50 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių padažo (padažui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 5 šaukštus alyvuogių aliejaus sumaišykite su sutrintomis česnako skiltelėmis. Supilkite šį aliejų į keptuvę ir pakepinkite kubeliais supjaustytą duoną, kol gražiai pagels.
    Vištienos filė supjaustykite kubeliais, apibarstykite prieskoniais ir pakepinkite keptuvėje apie 10-15 min.
    Trynius sumaišykite su garstyčiomis, česnaku, citrinos sultimis, actu ir aliejumi.
    Į lėkštę pridėkite salotų lapų, pakepintą vištieną, skrebučius, apipilkite padažu ir sutarkuotu sūriu.

Autorius: Ana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų