Varškę, išspaustą česnaką, majonezą ir prieskonius sudėkite į indą ir išplakite plaktuvu.
Griežinėliais supjaustykite agurkus, morkas, pomidorus ir juos gražiai išdėliokite lėkštėje, viduryje pastatykite indelį su česnakiniu kremu. Česnakinė varškė valgoma su įvairiomis daržovėmis, ypač skani su brokoliais. Jeigu neturite daržovių, ne bėda, česnakinę varškę valgykite tiesiog su duona.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
5 vienetai česnakų (skiltelės)
370 mililitrų majonezo (Hellmann's)
600 gramų varškės (liesa)
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prie kremo reikės:
morkų, agurkų, pomidorų, kukurūzų traškučių.
Varškę, išspaustą česnaką, majonezą ir prieskonius sudėkite į indą ir išplakite plaktuvu.
Griežinėliais supjaustykite agurkus, morkas, pomidorus ir juos gražiai išdėliokite lėkštėje, viduryje pastatykite indelį su česnakiniu kremu. Česnakinė varškė valgoma su įvairiomis daržovėmis, ypač skani su brokoliais. Jeigu neturite daržovių, ne bėda, česnakinę varškę valgykite tiesiog su duona.