Šis užkandis turėtų patikti visiems, kas mėgsta labai sūriai ir labai aštriai. Tai tikra česnakų bomba!
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 150 gramų feta sūrio
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 8 vienetai juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
- 1 skiltelė česnakų
- 2 arbatiniai šaukšteliai sezamo sėklų
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Alyvuoges nuplauti po šaltu vandeniu ir išdžiovinti popieriniais rankšluosčiais. Česnako skiltelę sutrinti.
- Feta sūrį sutrupinti šakute ir sumaišyti su grietine bei česnakais.
- Padalinti masę į 8 lygias dalis. Suploti kiekvieną gabalėlį į paplotėlį ir per vidurį dėti alyvuogę. Apgaubti sūrio tešla ir iškočioti lygų kamuoliuką. Apvolioti sezamo sėklose ir 15-20 minučių palikti šaldytuve sustingti.
REKLAMA