• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bandelių (apvalios)
  • 200 gramų sūris
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 skiltelė česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smulkinti)
  • 1 arbatinis šaukštelis aguonų (nebūtina)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bandelių (apvalios)
  • 200 gramų sūris
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 skiltelė česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smulkinti)
  • 1 arbatinis šaukštelis aguonų (nebūtina)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bandeles įpjauti, jog gautųsi kvadratėliais.
  2. Į tarpus sukaišioti lazdelėmis supjaustytą sūrį, pridėti smulkintų svogūnų laiškų, barstyti aguonų.
  3. Bandeles apšlakstyti česnakiniu aliejumi (trintą česnaką sumaišyti su alyvuogių aliejumi) ir viską pašauti į 180 C temperatūros įkaitintą orkaitę 10 -15 minučių.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų