• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena
  • šiek tiek druskos
  • 8 skiltelės česnakų
  • 50 gramų sviesto
  • 50 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena
  • šiek tiek druskos
  • 8 skiltelės česnakų
  • 50 gramų sviesto
  • 50 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Višta gerai ištrinti su druska bei pipirais.
  2. Česnakus supjaustyti grežinėliais. Sviestą supjaustyti nedideliais gabaleliais.
  3. Vištoje padaryti pjūvius. Į jas prikimšti česnakus. Po oda dėti sviesto gabaliukus. Apšlakstyti aliejumi.
  4. Kepti 100 °C temperatūroje apie 1,5 valandos, retkarčiais apšlakstydami sultimis, kurie išbėga iš vištos.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų