REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną pašildyti iki kambario temperatūros ir sumaišyti su mielėmis.
- Tada berti miltus ir išminkyti tešlą. Ji neturi būti kieta, bet neturi ir lipti prie rankų. Tešlą palikti stovėti šiltai maždaug valandai.
- Kol tešla stovi pasidarykime įdarą. Sūrį sutarkuoti smulkiai ir sumaišyti su grybais bei faršu. Pagardinkite įdarą mėgstamais prieskoniais.
- Tada tešlą iškočioti, formuoti apvalią formą, dėti įdarą, perlenkti ir suspausti su šakute.
- Kai jau padarėte visu čeburekus, juos reikia kepti kol gražiai paruduos ant mažos ugnies. Prie čeburekų puikiai tinka česnakinis padažas arba tiesiog sultinys. Skanaus!
REKLAMA