• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 litras sultinio (daržovių)
  • 400 gramų burokėlių
  • 200 gramų morkų
  • 100 gramų grybų
  • 100 gramų pomidorų pastos
  • 100 gramų svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių
  • šiek tiek grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 litras sultinio (daržovių)
  • 400 gramų burokėlių
  • 200 gramų morkų
  • 100 gramų grybų
  • 100 gramų pomidorų pastos
  • 100 gramų svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių
  • šiek tiek grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirkite daržovių sultinį, suberkite pipirus, druską bei sudėkite lauro lapus. Tada suberkite iš anksto išvirus grybus ir leiskite 10 minučių ant silpnos ugnies pavirti.
  2. Sutarkuokite burokėlius - geriausia pirkti iš parduotuvės jau išvirtus, pakeliuose. Sudėkite juos į puodą kartu su pakepintu svogūnu. Kartu sumeskite ir kubeliais pjaustytą pomidorą. Paverdame dar 10 minučių.
  3. Išpilstome sriubą į lėkštes, pabarstome petražolėmis ir uždedame didelį šaukštą grietinės.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų