• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 kilogramai burokėlių
  • 0.5 kilogramo svogūnų
  • 0.5 kilogramo pomidorų pastos
  • 0.5 kilogramo obuolių
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 1 vienetas česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai druskos
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai acto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 kilogramai burokėlių
  • 0.5 kilogramo svogūnų
  • 0.5 kilogramo pomidorų pastos
  • 0.5 kilogramo obuolių
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 1 vienetas česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai druskos
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai acto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius (nevirtus) nulupti ir sutarkuoti burokine tarka, morkas sutarkuoti ir pakepinti , svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti.
  2. Obuolius sutarkuoti, pomidorus supjaustyti didesniais kubeliais, sudėti druską, cukrų, aliejų ir viską kaitinti apie 50 min. Baigiant virti sudėti smulkintą česnaką, supilti actą.

    Puikiai tinka patiekti kaip salotas ar netgi virti sriubai.

    Skanaus

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų