Burokėlius išvirti, atvėsinti ir supjaustyti šiaudeliais. Riešutus susmulkinti. Serbentus sutrinti su cukrumi. Sumaišyti burokėlius, riešutus, aliejų ir krapus. Tada užpilti serbentų padažu ir atsargiai išmaišyti.
Autorius: Ugnė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus
2 saujos graikinių riešutų
2 valgomieji šaukštai juodųjų serbentų
1 sauja krapų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 vienetai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius išvirti, atvėsinti ir supjaustyti šiaudeliais. Riešutus susmulkinti. Serbentus sutrinti su cukrumi. Sumaišyti burokėlius, riešutus, aliejų ir krapus. Tada užpilti serbentų padažu ir atsargiai išmaišyti.