• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 20 gramų cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus
  • 75 gramai krakmolo
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 75 gramai kvietinių miltų
  • 500 mililitrų grietinėlės
  • 50 gramų juodojo šokolado
  • 500 gramų varškės (liesa)
  • 16 gramų želatinos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 vienetai vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai kiaušinius suplakite su 3 valg. šaukštais karšto vandens, 150 g cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus.
    Miltus sumaišykite su krakmolu ir kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir išmaišykite.
    Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
    Tešlą iškrėskite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkite orkaitėje 30 min.
    Iškepusį biskvitą išimkite iš formos, nuimkite kepimo popierių ir leiskite atvėsti.
    Po to horizontaliai perpjaukite į dvi dalis , kad apatinė dalis butu šiek tiek storesnė.
    Storąją dalį dėkite ant išardomos kepimo formos.
    Kremui užmerkite želatiną.
    Iš apelsinų išspauskite sultis, sumaišykite jas su 50 g cukraus bei pakeliu vanilinio cukraus, pakaitinkite ir jose ištirpinkite nuspaustą želatiną. Sumaišykite su šalta varške.
    Grietinėlę išplakite ir sumaišykite su varškės mase.
    Kremą padalinkite pusiau ir vieną dalį iškrėskite ant biskvito, tada uždėkite kitą biskvitą ir vėl užkrėskite kremu.
    Papuošti galima kaip tik norite, aš puošiau šokoladiniu kremu aptepiau kraštus ir užliejau karšto šokolado ant viršaus.
    Jau papuoštą tortą palaikykite šaltai apie 1 val.
    Skanaus!

Autorius: Justė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 20 gramų cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus
  • 75 gramai krakmolo
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 75 gramai kvietinių miltų
  • 500 mililitrų grietinėlės
  • 50 gramų juodojo šokolado
  • 500 gramų varškės (liesa)
  • 16 gramų želatinos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 vienetai vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai kiaušinius suplakite su 3 valg. šaukštais karšto vandens, 150 g cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus.
    Miltus sumaišykite su krakmolu ir kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir išmaišykite.
    Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
    Tešlą iškrėskite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkite orkaitėje 30 min.
    Iškepusį biskvitą išimkite iš formos, nuimkite kepimo popierių ir leiskite atvėsti.
    Po to horizontaliai perpjaukite į dvi dalis , kad apatinė dalis butu šiek tiek storesnė.
    Storąją dalį dėkite ant išardomos kepimo formos.
    Kremui užmerkite želatiną.
    Iš apelsinų išspauskite sultis, sumaišykite jas su 50 g cukraus bei pakeliu vanilinio cukraus, pakaitinkite ir jose ištirpinkite nuspaustą želatiną. Sumaišykite su šalta varške.
    Grietinėlę išplakite ir sumaišykite su varškės mase.
    Kremą padalinkite pusiau ir vieną dalį iškrėskite ant biskvito, tada uždėkite kitą biskvitą ir vėl užkrėskite kremu.
    Papuošti galima kaip tik norite, aš puošiau šokoladiniu kremu aptepiau kraštus ir užliejau karšto šokolado ant viršaus.
    Jau papuoštą tortą palaikykite šaltai apie 1 val.
    Skanaus!

Autorius: Justė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų