• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 50 mililitrų pieno
  • 200 gramų dešros (Biovela)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 200 gramų grybų
  • šiek tiek svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 50 mililitrų pieno
  • 200 gramų dešros (Biovela)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 200 gramų grybų
  • šiek tiek svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite bulves ir sutrinkite košę su pienu, sviestu, prieskoniais. Į šiek tiek pravėsusią košę įmaišykite kiaušinį.
    Dėkite košės į konditerinį maišelį ir išspauskite ant kepimo popieriaus bulvių krepšelius.
    Susmulkintus grybus, svogūną, česnaką ir dešrą pakepinkite 5 minutes.
    Įmaišykite prieskonių. Kepintų produktų pridėkite į bulvių krepšelius, apibarstykite sūriu. Bulvių krepšelius apibarstykite džiūvėsėliais.
    Kepkite apie 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
    Papuoškite svogūnų laiškais.

Autorius: Žaneta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų