1 vienetas sūris (su krapais ir raugintais agurkais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sutrinti. Sutrynus palikti atvėsti. Česnakus išspausti, krapus susmulkinti. Į bulves įmušti kiaušinį, sudėti česnaką, krapus, miltus ir gerai išmaišyti. Iš gautos masės suformuoti zrazus, į kurių vidų įdėti sūrio ir maždaug po 2-3 krevetes. Suformuotus zrazus pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje iš abiejų pusių apie 7 min. Patiekti karštus su mėgstamu padažu. Skanaus.
Autorius: Klaudija
INGREDIENTAI:
500 gramų bulvių
2 skiltelės česnakų
20 gramų krapų
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek džiūvesėlių
200 gramų krevečių be kevalo (virtos)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 vienetas sūris (su krapais ir raugintais agurkais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sutrinti. Sutrynus palikti atvėsti. Česnakus išspausti, krapus susmulkinti. Į bulves įmušti kiaušinį, sudėti česnaką, krapus, miltus ir gerai išmaišyti. Iš gautos masės suformuoti zrazus, į kurių vidų įdėti sūrio ir maždaug po 2-3 krevetes. Suformuotus zrazus pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje iš abiejų pusių apie 7 min. Patiekti karštus su mėgstamu padažu. Skanaus.