INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių (nedidelės)
- 1 česnakų
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 1 vienetas kiaušinių
- 0.5 vieneto varškės (pakelis)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakinės varškės kremui reikia:
0,5 pakelio varškės
1 šaukšto grietinės
2 šaukštų rūgpienio
trupučio smulkintų krapų
Bulves nuskutame, sutarkuojame norimo stambumo tarka bei ištriname su puse pakelio varškės. Įtarkuojame česnako skiltelę, dedame susmulkintus svogūno laiškus, prieskonius, išmaišome, įmušame kiaušinį ir vėl išmaišome. Įkaitintame aliejuje kepame kepame sklindžius.
Paruošiame česnakinės varškės kremą: likusią pusę pakelio varškės ištriname su grietine, rūgpieniu, įspaudžiame česnako skiltelę, pabarstome krapais ir gerai išsukame. Prieš patiekdami, karštus sklindžius užpilame šiuo varškės kremu. Sakanaus.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių (nedidelės)
- 1 česnakų
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 1 vienetas kiaušinių
- 0.5 vieneto varškės (pakelis)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakinės varškės kremui reikia:
0,5 pakelio varškės
1 šaukšto grietinės
2 šaukštų rūgpienio
trupučio smulkintų krapų
Bulves nuskutame, sutarkuojame norimo stambumo tarka bei ištriname su puse pakelio varškės. Įtarkuojame česnako skiltelę, dedame susmulkintus svogūno laiškus, prieskonius, išmaišome, įmušame kiaušinį ir vėl išmaišome. Įkaitintame aliejuje kepame kepame sklindžius.
Paruošiame česnakinės varškės kremą: likusią pusę pakelio varškės ištriname su grietine, rūgpieniu, įspaudžiame česnako skiltelę, pabarstome krapais ir gerai išsukame. Prieš patiekdami, karštus sklindžius užpilame šiuo varškės kremu. Sakanaus.
Autorius: Inesa
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI