Dešreles nulupti ir perpjauti išilgai į kelias dalis. Į bulvių košę įmušti kiaušinius, įdėti margariną, miltus, krakmolą, druską, maltus pipirus ir gerai išmaišyti. Iš bulvių tešlos padaryti rutuliuką, suploti jį, į vidurį įdėti dešrelės juostelę, susukti ir išvolioti džiūvėsėliuose. Kepti fritiūrinėje arba keptuvėje, kol gražiai parus.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių (sutrintos)
1 valgomasis šaukštas krakmolo
2 valgomieji šaukštai margarino
2 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
5 vienetai dešrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešreles nulupti ir perpjauti išilgai į kelias dalis. Į bulvių košę įmušti kiaušinius, įdėti margariną, miltus, krakmolą, druską, maltus pipirus ir gerai išmaišyti. Iš bulvių tešlos padaryti rutuliuką, suploti jį, į vidurį įdėti dešrelės juostelę, susukti ir išvolioti džiūvėsėliuose. Kepti fritiūrinėje arba keptuvėje, kol gražiai parus.