• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių (sutrintos)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 2 valgomieji šaukštai margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 5 vienetai dešrelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešreles nulupti ir perpjauti išilgai į kelias dalis.
    Į bulvių košę įmušti kiaušinius, įdėti margariną, miltus, krakmolą, druską, maltus pipirus ir gerai išmaišyti.
    Iš bulvių tešlos padaryti rutuliuką, suploti jį, į vidurį įdėti dešrelės juostelę, susukti ir išvolioti džiūvėsėliuose.
    Kepti fritiūrinėje arba keptuvėje, kol gražiai parus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių (sutrintos)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 2 valgomieji šaukštai margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 5 vienetai dešrelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešreles nulupti ir perpjauti išilgai į kelias dalis.
    Į bulvių košę įmušti kiaušinius, įdėti margariną, miltus, krakmolą, druską, maltus pipirus ir gerai išmaišyti.
    Iš bulvių tešlos padaryti rutuliuką, suploti jį, į vidurį įdėti dešrelės juostelę, susukti ir išvolioti džiūvėsėliuose.
    Kepti fritiūrinėje arba keptuvėje, kol gražiai parus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų