• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių ((didelės))
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek lašinių ( (gali būti ir parūkyti))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų grybų ( (smulkinti) apie)
  • šiek tiek prieskonių (mišinys (Santa Maria))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai kefyro
  • šiek tiek miltai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių ((didelės))
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek lašinių ( (gali būti ir parūkyti))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų grybų ( (smulkinti) apie)
  • šiek tiek prieskonių (mišinys (Santa Maria))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai kefyro
  • šiek tiek miltai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės nuskusti, sutarkuoti, nusunkti skystį (jei per daug), berti druską, Santa Maria pipirų mišinio, įmušti kiaušinį, miltų ir kefyro po truputį.
  2. Lašinukus ir svogūnus pjaustyti ir truputį pakepinti iki gelsvumo, supilti į bulvių masę (galima ir nekepinti, tiesiog supjausčius supilti į masę). Grybus (kokius turime, virtus) smulkinti ir sudėti į bulvių masę. Viską gerai maišyti.
  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynus, skanauti su grietine.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų