Smulkiai sukapojame svogūnus, susmulkiname grybus. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname svogūnus apie 2 minutes. Po to sudedame grybus ir kepiname dar 10 minučių. Bulves sutarkuojame smulkia tarka. Į bulvių tarkę įmašome prieskonius, kiaušinį, miltus ir kepintus svogūnus su grybais. Kepame įkaitintame aliejuje. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Tinka su grietine. Skanaus!
Autorius: Nerilė
INGREDIENTAI:
700 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
200 gramų svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
300 gramų pievagrybių (ar kiti grybai)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai sukapojame svogūnus, susmulkiname grybus. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname svogūnus apie 2 minutes. Po to sudedame grybus ir kepiname dar 10 minučių. Bulves sutarkuojame smulkia tarka. Į bulvių tarkę įmašome prieskonius, kiaušinį, miltus ir kepintus svogūnus su grybais. Kepame įkaitintame aliejuje. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Tinka su grietine. Skanaus!