Bulves supjaustyti į 4 dalis skiltelėmis ir išvirti pasūdytame vandenyje. Virti po to, kai užvirs vanduo, ne daugiau kaip 15 min, kad bulvės nesugriūtų. Atvėsinti. Tada sudėti bulvių skilteles į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Apskrudinti iš abiejų pusių. Sezamus truputį sugrūsti ir suberti ant bulvių. Greitai išmaišyti ir pakepinti 1 min. Keptuvę nuimti nuo ugnies, uždengti dangčiu ir palaikyti 5 min.
Autorius: Vytas
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves supjaustyti į 4 dalis skiltelėmis ir išvirti pasūdytame vandenyje. Virti po to, kai užvirs vanduo, ne daugiau kaip 15 min, kad bulvės nesugriūtų. Atvėsinti. Tada sudėti bulvių skilteles į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Apskrudinti iš abiejų pusių. Sezamus truputį sugrūsti ir suberti ant bulvių. Greitai išmaišyti ir pakepinti 1 min. Keptuvę nuimti nuo ugnies, uždengti dangčiu ir palaikyti 5 min.