• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai brokolių ((koteliai))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai paprikų ( (raudona ir geltona) )
  • 4 vienetai bulvių ( (nedidelės) )
  • 0.5 vieneto salierų ( (kumščio dydžio) šaknis )
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis petražolių ((džiovintų ir šviežių) )
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai brokolių ((koteliai))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai paprikų ( (raudona ir geltona) )
  • 4 vienetai bulvių ( (nedidelės) )
  • 0.5 vieneto salierų ( (kumščio dydžio) šaknis )
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis petražolių ((džiovintų ir šviežių) )
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Brokolių kotelius gerai nuvalyti ir supjaustyti griežinėliais. Svogūną ir saliero šaknį supjaustyti smulkiai. Paprikas ir bulves supjaustyti gabaliukais.
  2. Brokolių kotelius į užvirusį vandenį sumesti pirmiausia, nes jie ilgiau verda. Pavirti 10-15 min. Tada sudėti kitus ingridientus. Įberti druskos ir pipirų.
  3. Virti, kol išvirs bulvės. Paskaninti petražolėmis ir grietine. Skanaus.

Autorius: silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų