Papildomai reikės mėsos ar grybų nuoviro (sultinio). Naudojau grybų (voveraičių) - labai tiko.
Į verdantį (maždaug 3 litrtų) sultinį dėkite kubeliais supjaustytas bulves, žiedynėliais išskirstytus brokolius bei griežinėliais supjaustytą papriką. Po 15 min. virimo sumeskite susmulkintą čili pipirą, nesmulkintus krapų stiebus, lauro lapelius, actą. Virkite tol, kol daržovės suminkštės. Dėkite druskos pagal skonį, o virimo pabaigoje išgriebkite tai, kas nevalgoma - lauro lapelius su krapų stiebais. Tiekite pagardinę grietine. Skanaus ;)
Papildomai reikės mėsos ar grybų nuoviro (sultinio). Naudojau grybų (voveraičių) - labai tiko.
Į verdantį (maždaug 3 litrtų) sultinį dėkite kubeliais supjaustytas bulves, žiedynėliais išskirstytus brokolius bei griežinėliais supjaustytą papriką. Po 15 min. virimo sumeskite susmulkintą čili pipirą, nesmulkintus krapų stiebus, lauro lapelius, actą. Virkite tol, kol daržovės suminkštės. Dėkite druskos pagal skonį, o virimo pabaigoje išgriebkite tai, kas nevalgoma - lauro lapelius su krapų stiebais. Tiekite pagardinę grietine. Skanaus ;)