Brokolių šakeles (žiedynus) atskirti nuo pagrindinio koto ir sudėti į verdantį pasūdytą vandenį. Vandens turi būti tiek, kad vos apsemtų brokolius. Virti apie 4 min. - kol brokoliai suminkštėja. Atvėsinti brokolius, sūrį supjaustyti kubeliais. Majonezą sumaišyti su jogurtu vienodomis dalimis ir sutrintu česnaku, užpilti ant paruoštu brokolių su sūriu.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
šiek tiek majonezo
šiek tiek jogurto
šiek tiek feta sūrio
500 gramų brokolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokolių šakeles (žiedynus) atskirti nuo pagrindinio koto ir sudėti į verdantį pasūdytą vandenį. Vandens turi būti tiek, kad vos apsemtų brokolius. Virti apie 4 min. - kol brokoliai suminkštėja. Atvėsinti brokolius, sūrį supjaustyti kubeliais. Majonezą sumaišyti su jogurtu vienodomis dalimis ir sutrintu česnaku, užpilti ant paruoštu brokolių su sūriu.