Kremui dar reikės: 200 g grietinės; 25 g miltų; 75 g cukraus; 2 kiaušiniai; keli lašai vanilės esencijos. 1 stiklinė trintų braškių su cukrumi.
Iš tešlai skirtų produktų suminkyti vientisą tešlą ir 1 valandai palikti šaldytuve. Po to tešla iškloti kepimo skardelę, padarant kraštus, šakute subadyti pagrindą ir kepti 200 0C orkaitėje apie 10 minučių. Ant atvėsintos iškeptos tešlos paskleiskite trintas braškes su cukrumi. Ant viršaus pilti kremą, kurį plaktuvu suplakame iš jam pagaminti nurodytų produktų. Pyragą dar dedame į 200 0C orkaitę ir kepame dar maždaug 10 minučių. Pjaustyti ir valgyti šiek tiek atvėsintą. Skanaus :)
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių (trynys)
150 gramų kvietinių miltų
šiek tiek druskos
75 gramai sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kremui dar reikės: 200 g grietinės; 25 g miltų; 75 g cukraus; 2 kiaušiniai; keli lašai vanilės esencijos. 1 stiklinė trintų braškių su cukrumi.
Iš tešlai skirtų produktų suminkyti vientisą tešlą ir 1 valandai palikti šaldytuve. Po to tešla iškloti kepimo skardelę, padarant kraštus, šakute subadyti pagrindą ir kepti 200 0C orkaitėje apie 10 minučių. Ant atvėsintos iškeptos tešlos paskleiskite trintas braškes su cukrumi. Ant viršaus pilti kremą, kurį plaktuvu suplakame iš jam pagaminti nurodytų produktų. Pyragą dar dedame į 200 0C orkaitę ir kepame dar maždaug 10 minučių. Pjaustyti ir valgyti šiek tiek atvėsintą. Skanaus :)