Inde sumaišyti pieną, vandenį, kiaušinius, aliejų, cukrų, druską, sodą ir miltus. Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val. Išvirti mėsą ir ją sumalti. Mėsą sumaišyti su ryžiais ir pipirais, įpilti truputį sultinio, kad įdaras nebūtų sausas. Iš tešlos iškepti blynus: vieną pusę gerai iškepti, kitą - kelias sekundes. Gerai iškeptą pusę patepti sviestu, sudėti įdarą ir suvynioti. Prieš valgį, blynelius su įdaru pakepti aliejuje.
Autorius: Alina
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
1 stiklinė ryžių
3 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
0.5 litro pieno
0.5 litro vandens
1/4 arbatinio šaukštelio sodos
1 arbatinis šaukštelis druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
500 gramų mesos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Inde sumaišyti pieną, vandenį, kiaušinius, aliejų, cukrų, druską, sodą ir miltus. Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val. Išvirti mėsą ir ją sumalti. Mėsą sumaišyti su ryžiais ir pipirais, įpilti truputį sultinio, kad įdaras nebūtų sausas. Iš tešlos iškepti blynus: vieną pusę gerai iškepti, kitą - kelias sekundes. Gerai iškeptą pusę patepti sviestu, sudėti įdarą ir suvynioti. Prieš valgį, blynelius su įdaru pakepti aliejuje.