• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 1 stiklinė ryžių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 litro pieno
  • 0.5 litro vandens
  • 1/4 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 500 gramų mesos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Inde sumaišyti pieną, vandenį, kiaušinius, aliejų, cukrų, druską, sodą ir miltus. Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
    Išvirti mėsą ir ją sumalti. Mėsą sumaišyti su ryžiais ir pipirais, įpilti truputį sultinio, kad įdaras nebūtų sausas.
    Iš tešlos iškepti blynus: vieną pusę gerai iškepti, kitą - kelias sekundes.
    Gerai iškeptą pusę patepti sviestu, sudėti įdarą ir suvynioti.
    Prieš valgį, blynelius su įdaru pakepti aliejuje.

Autorius: Alina

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 1 stiklinė ryžių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 litro pieno
  • 0.5 litro vandens
  • 1/4 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 500 gramų mesos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Inde sumaišyti pieną, vandenį, kiaušinius, aliejų, cukrų, druską, sodą ir miltus. Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
    Išvirti mėsą ir ją sumalti. Mėsą sumaišyti su ryžiais ir pipirais, įpilti truputį sultinio, kad įdaras nebūtų sausas.
    Iš tešlos iškepti blynus: vieną pusę gerai iškepti, kitą - kelias sekundes.
    Gerai iškeptą pusę patepti sviestu, sudėti įdarą ir suvynioti.
    Prieš valgį, blynelius su įdaru pakepti aliejuje.

Autorius: Alina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų