Atskirkite trynius nuo baltymų. Tada iš trynių, pieno ir miltų užmaišykite tešlą.
Į tešlą sudėkite stambiai tarkuotą moliūgą, smulkiai sutarkuotas morkas, susmulkintą svogūną ir supjaustytas dešreles. Viską gerai išmaišykite ir pagardinkite prieskoniais.
Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite įkaitintame aliejuje.
Blynus valgykite su grietine.
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
100 gramų moliūgų (stambiai tarkuoti)
1 vienetas morkų (smulkiai tarkuotos)
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
100 gramų dešrelių
1 stiklinė pieno
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių (daržovėms)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atskirkite trynius nuo baltymų. Tada iš trynių, pieno ir miltų užmaišykite tešlą.
Į tešlą sudėkite stambiai tarkuotą moliūgą, smulkiai sutarkuotas morkas, susmulkintą svogūną ir supjaustytas dešreles. Viską gerai išmaišykite ir pagardinkite prieskoniais.
Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite įkaitintame aliejuje.