Įmaišome tešlą. Tešla turi būti ne per skystą ir ne per tiršta, normali, tokia kokia būna paprastų blynų tešla. Blynus kepti šiek tiek didesnius negu įprasta(vienoje keptuvėje išeitų kepti du didelius blynus). Apelsinus supjaustyti apskritimais, ne per storai ir ne per plonai. Į iškeptą blyną įdėti vieną apelsino apskritimą ir gražiai uždengti. Taip kad nesimatytų apelsino, galima sutvirtinti smeigtukais. Kai viskas paruošta galima dėti į lėkštę, ant viršaus galima uždėti grietininių ledų ir uogienes(mėlynių ar kt.)
Autorius: vitalija
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų
1 valgomasis šaukštas cukraus
šiek tiek kardamono
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
šiek tiek pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įmaišome tešlą. Tešla turi būti ne per skystą ir ne per tiršta, normali, tokia kokia būna paprastų blynų tešla. Blynus kepti šiek tiek didesnius negu įprasta(vienoje keptuvėje išeitų kepti du didelius blynus). Apelsinus supjaustyti apskritimais, ne per storai ir ne per plonai. Į iškeptą blyną įdėti vieną apelsino apskritimą ir gražiai uždengti. Taip kad nesimatytų apelsino, galima sutvirtinti smeigtukais. Kai viskas paruošta galima dėti į lėkštę, ant viršaus galima uždėti grietininių ledų ir uogienes(mėlynių ar kt.)