• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek imbierų
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)
  • 500 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į faršą sudėti kiaušinį, krakmolą, miltus ir pagal skonį įberti paukštienos prieskonių bei druskos.
    Sutarkuoti morkas, jas sumaišyti su šaukštu majonezo ir įtarkuoti po nedidelę skiltelę imbiero bei česnako.
    Iš faršo formuoti paplotėlius.
    Į jų vidų dėti po šaukštą morkų ir formuoti „ežiukus“.
    Juos apvoliotus džiūvėsėliuose, papuošti „spygliukais“ iš morkų ir įstatyti „akytes“ bei „nosytes“.
    Morkas, prieš dedant į mėsą būtų gerai apkepinti minimaliame aliejaus kiekyje.
    Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
    Patiekti su „besmegeniu“, suformuotu iš bulvių košės.
    Galima įdėti mėgstamų daržovių.
    Pradžiuginkite jais vaikučius, ar save per Kalėdas!

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek imbierų
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)
  • 500 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į faršą sudėti kiaušinį, krakmolą, miltus ir pagal skonį įberti paukštienos prieskonių bei druskos.
    Sutarkuoti morkas, jas sumaišyti su šaukštu majonezo ir įtarkuoti po nedidelę skiltelę imbiero bei česnako.
    Iš faršo formuoti paplotėlius.
    Į jų vidų dėti po šaukštą morkų ir formuoti „ežiukus“.
    Juos apvoliotus džiūvėsėliuose, papuošti „spygliukais“ iš morkų ir įstatyti „akytes“ bei „nosytes“.
    Morkas, prieš dedant į mėsą būtų gerai apkepinti minimaliame aliejaus kiekyje.
    Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
    Patiekti su „besmegeniu“, suformuotu iš bulvių košės.
    Galima įdėti mėgstamų daržovių.
    Pradžiuginkite jais vaikučius, ar save per Kalėdas!

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų