• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų margarino
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (virimui)
  • 35 gramai mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų produktų užsiminkykite mielinę tešlą ir palikite, kad pakiltų. Kai pakils dar kartą paminkykite. Į faršą dėkite prieskonių ir gerai išminkykite, paimkite svogūno galvutę ir ją susmulkinę pakepinkite. Imkite po gabalėlį tešlos ir padarykite paplotėlį, ant jo dėkite gabalėlį faršo ir suformuokite "maišelį". Dėkite į įkaitintą aliejų ir virkite iš visų pusių kol gražiai apskrus. Jos atrodo išvirusios pokietės, bet uždengus jos tuoj pat suminkštėja ir labai labai skanios.Tinka prie arbatos, sultinio, kas mėgsta kavą, prie jos labai dera.
    Skanaus!

Autorius: mia30

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų margarino
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (virimui)
  • 35 gramai mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų produktų užsiminkykite mielinę tešlą ir palikite, kad pakiltų. Kai pakils dar kartą paminkykite. Į faršą dėkite prieskonių ir gerai išminkykite, paimkite svogūno galvutę ir ją susmulkinę pakepinkite. Imkite po gabalėlį tešlos ir padarykite paplotėlį, ant jo dėkite gabalėlį faršo ir suformuokite "maišelį". Dėkite į įkaitintą aliejų ir virkite iš visų pusių kol gražiai apskrus. Jos atrodo išvirusios pokietės, bet uždengus jos tuoj pat suminkštėja ir labai labai skanios.Tinka prie arbatos, sultinio, kas mėgsta kavą, prie jos labai dera.
    Skanaus!

Autorius: mia30

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų