Iš nurodytų produktų užsiminkykite mielinę tešlą ir palikite, kad pakiltų. Kai pakils dar kartą paminkykite. Į faršą dėkite prieskonių ir gerai išminkykite, paimkite svogūno galvutę ir ją susmulkinę pakepinkite. Imkite po gabalėlį tešlos ir padarykite paplotėlį, ant jo dėkite gabalėlį faršo ir suformuokite "maišelį". Dėkite į įkaitintą aliejų ir virkite iš visų pusių kol gražiai apskrus. Jos atrodo išvirusios pokietės, bet uždengus jos tuoj pat suminkštėja ir labai labai skanios.Tinka prie arbatos, sultinio, kas mėgsta kavą, prie jos labai dera. Skanaus!
Autorius: mia30
INGREDIENTAI:
70 gramų margarino
1 vienetas svogūnų
400 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (virimui)
35 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš nurodytų produktų užsiminkykite mielinę tešlą ir palikite, kad pakiltų. Kai pakils dar kartą paminkykite. Į faršą dėkite prieskonių ir gerai išminkykite, paimkite svogūno galvutę ir ją susmulkinę pakepinkite. Imkite po gabalėlį tešlos ir padarykite paplotėlį, ant jo dėkite gabalėlį faršo ir suformuokite "maišelį". Dėkite į įkaitintą aliejų ir virkite iš visų pusių kol gražiai apskrus. Jos atrodo išvirusios pokietės, bet uždengus jos tuoj pat suminkštėja ir labai labai skanios.Tinka prie arbatos, sultinio, kas mėgsta kavą, prie jos labai dera. Skanaus!