Tešlai baltymus suplakti iki standžių putų, pamažu ir atsargiai suberiant 400 g cukraus pudros, vėliau įmaišyti riešutus ir miltus. Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškepti papločius riebalais išteptoje kepimo formoje. Kremui trynius ištrinti su 100 g cukraus pudros, pamažu sudedant sviestą, vanilę ir romą arba konjaką. Gatavu kremu pertepti visus papločius. Papuošti savo nuožiūra.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
500 gramų cukraus pudros
8 vienetai kiaušinių (baltymai)
8 vienetai kiaušinių (tryniai)
0.5 stiklinės kvietinių miltų
350 gramų sviesto
0.5 stiklinės riešutų (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas romo (arba konjakas)
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai baltymus suplakti iki standžių putų, pamažu ir atsargiai suberiant 400 g cukraus pudros, vėliau įmaišyti riešutus ir miltus. Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškepti papločius riebalais išteptoje kepimo formoje. Kremui trynius ištrinti su 100 g cukraus pudros, pamažu sudedant sviestą, vanilę ir romą arba konjaką. Gatavu kremu pertepti visus papločius. Papuošti savo nuožiūra.