Dešrą nulupti ir supjaustyti plonais gabaliukais. Sūrį supjaustyti kubeliais. Agurkus - šiaudeliais. Svogūnus - plonais žiedais. Svogūnėlius, petražoles susmulkinti. Majonezą suplakti su grietine, actu, garstyčiomis. Pasūdyti ir įberti pipirų. Visus ingredientus sudėti į indą, užpilti padažu, palaikyti 15 min, kad nusistovėtų. Salotas valgyti su juoda duona. Tinka prie degtinės.
Dešrą nulupti ir supjaustyti plonais gabaliukais. Sūrį supjaustyti kubeliais. Agurkus - šiaudeliais. Svogūnus - plonais žiedais. Svogūnėlius, petražoles susmulkinti. Majonezą suplakti su grietine, actu, garstyčiomis. Pasūdyti ir įberti pipirų. Visus ingredientus sudėti į indą, užpilti padažu, palaikyti 15 min, kad nusistovėtų. Salotas valgyti su juoda duona. Tinka prie degtinės.