• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 riekės batono
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • 2 riekės sūris
  • 1 saujelė vištiena

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 riekės batono
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • 2 riekės sūris
  • 1 saujelė vištiena

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puodelį ištepkite sviestu.
  2. Išplakite kiaušinį su majonezu ir pienu. Galite įberti mėgiamų prieskonių.
  3. Naudojau mažas TIP TOP batono riekeles. Nuo batono riekių nupjaustykite kraštelius, patepkite jas sviestu. Pirmąją riekelę dėkite į sviestu išteptą puodelį, dėkite vištieną (galite pakeisti bet kokia kita mėsa ar daktariška dešra), dėkite sūrio riekelę, pilkite dalį kiaušinio / pieno / majonezo plakinio. Paspauskite. Vėl dėkite vištieną, sūrį, batoną, pilkite plakinį.
  4. Kartokite, tiek kartų, iš kiek riekelių darote. Viršutinis sluoksnis turi būti batono. Aš dar pabarsčiau pomidoro gabaliukų ir baziliko, raudonėlio.
  5. Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
  6. Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.

Autorius: Ieva Visockytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų