• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 1 stiklinė ryžių
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 100 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 500 mililitrų burokėlių (su lapkočiais, marinuoti)
  • šiek tiek prieskonių (baršteliams)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves supjaustome kūbeliais, morką sutarkuojame ir dedame į verdantį vandenį. Supilam ryžius, ir iš faršo padarytus rutuliukus, ir paverdam 10 min. Tada supilam barštelius su lapkočiais, suberiam prieskonius, supilam grietinelę. Dar truputį paverdam ir tiekiam. Skanaus.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 1 stiklinė ryžių
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 100 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 500 mililitrų burokėlių (su lapkočiais, marinuoti)
  • šiek tiek prieskonių (baršteliams)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves supjaustome kūbeliais, morką sutarkuojame ir dedame į verdantį vandenį. Supilam ryžius, ir iš faršo padarytus rutuliukus, ir paverdam 10 min. Tada supilam barštelius su lapkočiais, suberiam prieskonius, supilam grietinelę. Dar truputį paverdam ir tiekiam. Skanaus.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų