500 mililitrų burokėlių (su lapkočiais, marinuoti)
šiek tiek prieskonių (baršteliams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves supjaustome kūbeliais, morką sutarkuojame ir dedame į verdantį vandenį. Supilam ryžius, ir iš faršo padarytus rutuliukus, ir paverdam 10 min. Tada supilam barštelius su lapkočiais, suberiam prieskonius, supilam grietinelę. Dar truputį paverdam ir tiekiam. Skanaus.
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 stiklinė ryžių
200 gramų kiaulės faršo
100 gramų grietinėlės
šiek tiek druskos
500 mililitrų burokėlių (su lapkočiais, marinuoti)
šiek tiek prieskonių (baršteliams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves supjaustome kūbeliais, morką sutarkuojame ir dedame į verdantį vandenį. Supilam ryžius, ir iš faršo padarytus rutuliukus, ir paverdam 10 min. Tada supilam barštelius su lapkočiais, suberiam prieskonius, supilam grietinelę. Dar truputį paverdam ir tiekiam. Skanaus.