• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 vienetai baravykų (džiovinti)
  • 2 litrai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų grietinės
  • 2 vienetai burokėlių
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baravykai gerai nuplaunami ir išverdami. Juos išgriebus, į tą sultinį sukrečiami atskirai išvirti ir stambiai sutarkuoti burokėliai. Kiek pavirus, sudedami plonais rėželiais supjaustyti baravykai, svogūnas, įmetama lauro lapelių, pipirų, pasūdoma. Pavirinus 5— 10 min, pabalinama grietine ir tiekiama pietums ir pusryčiams. Valgoma su karštomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų