Į verdantį sultinį sumetame pjaustytus baravykus. Juos paverdame apie 15 min ir sudedame kubeliais susmulkintas bulves bei susmulkinto kopūsto. Viskam dar pavirus, sumetame saliero bei lauro lapelius, smulkintus svogūnų laiškus, kitus prieskonius. Patiekdami gardiname grietine. Skanaus.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 stiklinė kopūstų (švieži, smulkinti)
4 vienetai laurų lapų (lapeliai)
šiek tiek salierų (lapeliai)
šiek tiek svogūnų (laiškai)
5 vienetai baravykų (šaldyti)
šiek tiek druskos
2 litrai sultinio (dar=ovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį sultinį sumetame pjaustytus baravykus. Juos paverdame apie 15 min ir sudedame kubeliais susmulkintas bulves bei susmulkinto kopūsto. Viskam dar pavirus, sumetame saliero bei lauro lapelius, smulkintus svogūnų laiškus, kitus prieskonius. Patiekdami gardiname grietine. Skanaus.